Si vols estar al corrent de les nostres activitats i comparteixes els valors de l’Economia del Bé Comú (EBC), fes-te simpatitzant!

Si a més vols col·laborar a promoure l'EBC amb una aportació econòmica i tenir vot a l'Assemblea General, fes-te soci! (quota individual 60€ cada any, per entitats consultar a ebcgirona@gmail.com).

Socis i simpatitzants poden participar de les nostres activitats i implicar-se com a voluntaris en la transformació cap a l'EBC en les comarques gironines, unint-se al GRUP DE TREBALL. Escriu-nos a ebcgirona@gmail.com si vols informar-te o hi tens interès.
* Obligatori
Primer i segon cognom

PROTECCIÓ DE DADES i POLÍTICA DE PRIVACITAT Informació sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]). Responsable del tractament: ASSOCIACIÓ EBC GIRONA. Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de promoció, difusió i implementació de l'Economia del Bé Comú. Legitimació: Consentiment obtingut de l'interessat. Destinataris: Les dades no seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per a la finalitat del tractament. Conservació: Mentre es mantingui la relació amb l’associació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició. Reclamació: Els interessats es poden dirigir a l’AEPD per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Email Marketing Powered by Mailchimp